Tel: +86 574 88369598

Email: bowlong@nbweikang.com

Minden kategória

Vállalati profil

Kezdőlap> Rólunk > Vállalati profil

18. május 1996-án alakultunk, és mára bőséges gazdasági erővel rendelkező, nagyméretű vállalkozássá váltunk, cégünk több mint 13,000 m2-t fed le, a teljes beruházás pedig meghaladja a 30,000,000 CNY-t. Színesfém termékek, például réz (lemez, rúd, sor, szalag) gyártására specializálódtunk; oxigénmentes réz (lemez, rúd, sor, szalag); réz-ezüstötvözet (lemez, rúd, sor, szalag); tellúrréz (lap, rúd, sor, szalag); profilozott réz és így tovább D400 * 800 mm-es hengerművel, nagy elektromos kemencével, 30 tonnás sorhúzó géppel, 1250 tonnás extruderrel és duplex elektrolizáló műszerrel, hurokellenállás-vizsgálóval és spektrofotométerrel stb., amelyeket mind a volt minisztérium kohászata által kijelölt gyártók készítenek. Évente több mint 98000 MT rézlemezt, szalagot és sort tudunk biztosítani, és minden termék megfelel a felhasználók különleges követelményeinek itthon és külföldön egyaránt. Annak érdekében, hogy megfeleljünk a felhasználók igényeinek és elvárásainak, a Luotong és a Shangya stb. vezető mérnökeit vettük fel műszaki igazgatóként, így műszaki képességeink egyre jobban fejlődnek.

Ningbo High-Tech területen fekszünk, ahol a gazdaság a legvirágzóbb Kelet Zhejiang tartományban. A társaság le van zárva a belvárosba vezető főúttól, a Tongtu úttól, amely mindössze 6 km-re, és 20 km-re van a nagy keleti kikötőtől; Beilun kikötője. Tehát nagyon kényelmes forgalmunk és növekvő földrajzi elhelyezkedésünk van.

Ragaszkodtunk a „szerény és szelíd a kölcsönös előnyökért, őszinte és hűséges emberközpontú”, „első a minőség, első a felhasználó” működési elvéhez, folyamatosan fejlesztjük működési és irányítási rendszerünket. Elsősorban az iparágban szereztük meg az ISO 9001:2000 minősítést, amely hatékonyan támogatja üzletünket. Ezután javítottuk a belső működési folyamatot, és meghatároztuk a munkavégzési kötelezettséget és követelményt a minőségirányítási rendszer szerint. Az alkalmazottak normatív és rendezett módon dolgoznak, hogy növeljék a vásárlást, értékesítést, feldolgozást és szállítást, hogy biztosítsák és kielégítsék a felhasználókat. A hagyományos kereskedelem működtetésével egyidejűleg keresünk néhány új üzleti módot az acélok számára. 2005-ben elindítottuk internetes üzletünket: www.nbweikang.com. Az ügyfelek online vásárolhatnak, ami nagyon kényelmes. A cég informatizálása nem csupán a szisztematikus eszközhasználatot jelenti, hanem az innovációs és menedzsment-tudat fejlesztését is, ami alapkompetenciánk és vállalati kultúránk része.

Hazánk gazdasági fejlődésének kiváló helyzetében megragadjuk a történelmi lehetőséget, folyamatosan keményen dolgozunk, és ragaszkodunk a „továbbra is fejlődünk, hogy extra szolgáltatást nyújtsunk a felhasználónak”. A bőséges erőforrás és a részletes kezelés és szolgáltatás alapján alkalmazzuk magunkat a rézanyaghoz, és garantáljuk, hogy elegendő terméket szállítunk a felhasználóknak. Keményen fogunk dolgozni annak érdekében, hogy több szolgáltatást és hasznot hozzunk a társadalom és a munkavállalók számára.


Miért Válasszon minket

A Vekon 1996 óta foglalkozik réztermékek gyártásával, tapasztalatot halmozott fel különböző anyagösszetételek kidolgozásával, nagy pontosságú formák fejlesztésével, különféle egyedi réz alkatrészek gyártásával és ügyfeleink visszajelzései alapján az esetek kutatásával.

A vállalkozás ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal rendelkezik az UKAS (United Kingdom Accreditation Service) által, kohászati ​​és megmunkáló gyártósorokkal egyaránt rendelkezik, éves kapacitása 15000 tonna.


A Vekon réztermékek teljes sorozatát gyártja, beleértve:

· réz rúd

· réztábla

· rézszalag / öv / szalag / tekercs / tekercs

· réz rúd / rúd / huzal

· réz profil

· réz gyűjtősín / csatlakozó

· egyedi megmunkálású réz rész

valamint egyéb fémek megmunkálási szolgáltatása:

· CNC megmunkálás

· vágás

· esztergálás / esztergálás

· hobbing / marás

· hajlítás / csavarás

· átlyukasztás

· fúrás / menetfúrás

A különféle gyártási képességek előnyt élveznek olyan nagy teljesítményű létesítményeinkből, mint az elektromos kemence, D400x800 hengermű, 1250 tonnás extruder, 30 tonnás húzógép, CNC megmunkáló központ és egyéb esztergagépek. Emellett a termoinduktív csatolású argon plazma optikai emissziós spektrométer (ICP-OES), a ZEISS 3D vizsgáló mérőrendszer, az optikai komparátor, a durométerek és a szakítószilárdság-tesztelő pontos adatokat szolgáltat a fejlesztéshez.

A rézanyagok és más fémek megmunkálásának szakértőjeként a Vekon kutatásokat végez az alkalmazási területeken, fejleszti magát, hogy lépést tartson az iparági trendekkel, és örökkön-örökké alkalmazza a szakértelmet az iparban. A Vekon büszke „ügyfél az első” filozófiájára, hatékony szolgáltatást nyújt a gyakorlatias gyártáson alapuló gyártáson, javítja a formulát és az eljárást az ügyfelek számára.